Vi rekryterar igen!

Nu söker vi fler talanger

Brinner du för online marketing/marknadsföring och vill du utvecklas utifrån dina egna favoritområden? Triggas du av att arbeta i en innovativ miljö där intraprenörskap, egna initiativ och balans mellan arbetstid och fritid värderas högt? Då kan du bli en del av vårt team.

Vilka är vi?
Gemensamt för vårt team på 14 personer är att vi är drivna, ödmjuka och genuint intresserade av online marketing. För att kunna ligga i framkant inom vår bransch utbildar vi oss ständigt och vi låter varje individ utvecklas utifrån sina egna intressen och drivkrafter.

Vad gör vi?
Vi hjälper våra kunder att öka sin försäljning och förbättra sin lönsamhet genom smart och nytänkande marknadsföring. Vi arbetar inom många olika områden, till exempel Google AdWords, Facebook-annonsering, Instagram, Twitter-annonsering, konverteringsoptimering, digitala strategier, webbanalys, affärsutveckling, SEO och affiliate-marknadsföring. Vi håller även föreläsningar och utbildningar hos företag och skolor, samt utvecklar egna system. Vi jobbar både ute hos kund och gemensamt från vårt kontor.

Vem söker vi?
Du har stort intresse för online marketing, du har en naturlig fallenhet för analytiskt arbete, är driven, idérik, lyhörd och ödmjuk.

Vad kommer du att arbeta med hos oss?
Du får chans att utvecklas till en operativt och strategiskt skicklig online marketing specialist. Initialt kommer du att få specialisera dig på Google AdWords och/eller Facebook-annonsering. Parallellt får du utvecklas och arbeta inom andra områden som du själv väljer.

Kvalifikationer
Om du har erfarenhet från följande områden är det till din fördel:

Högskoleutbildning inom marknadsföring
Google AdWords
SEO
Facebook-annonsering eller andra sociala medier
UX-design
Webbanalys
Konverteringsoptimering
Affiliate-marknadsföring

Vill du bli en del av Team Genuin?
Skicka ditt CV samt ett personligt brev med dina tankar om onlinemarknadsföring och vad du motiveras av inom området. Använd formuläret längst ner på denna sida och ange att du söker tjänsten som online marketing specialist.

”En arbetsplats med mycket fokus på välmående, personlig utveckling och drivkrafter. Här får du stort förtroende och chansen att lyckas.”

Tom Stålenhag, specialist konverteringsoptimering

Bli en av oss

Genuin växer. Vid det här laget har vi blivit ett härligt gäng som drivs av att hjälpa företag i olika branscher att få en bättre lönsamhet. Och det viktigaste vi har är våra medarbetare. Som en me­darbetare uttryckte det: ”Genuin ser inte sina anställda som brasor som ska värma och sedan brinna ut, utan som träd som växer och ger mer frukt av att samarbeta och ta hand om varandra.”

Delar du våra värderingar? Är du en driven person som brinner för att skapa affärsnytta genom strategisk och operativ marknadsföring? Då är du varmt välkommen att utvecklas tillsammans med oss.

Få utlopp för din fulla potential

Välkommen att ha roligt på jobbet tillsammans med oss. Hör av dig redan i dag!


Bifoga ditt CV och personliga brev
Bifoga ditt CV och personliga brev
Övriga dokument (referenser etc.)
I agree to the terms of privacy policy.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *