Det här teamet kan få fart på din lönsamhet

Vill du ha ett givande samarbete med fokus på din affär? Vår erfarenhet räcker långt men den största tillgången vi har är vårt engagemang och vårt tankesätt: att göra allt för att öka din lönsamhet.

Vi är inte bara ett gäng hårt arbetande kollegor. Vi är vänner som hjälper varandra när det behövs, som knappt kan vänta på att få dela med oss av våra senaste upptäckter, fortfarande sittandes med morgonkaffet i soffan innan vi ses på kontoret, och som skrattar massor. Både tillsammans och med våra kunder!

Att pröva ny mark och tjäna pengar är roligt. Att låta människor växa är fascinerande. Och att göra det tillsammans är vårt recept på framgång. Du är varmt välkommen ombord tillsammans med oss!

Henrik Gustafsson

Digitial Marketing Specialist and Senior Client Manager
Erfaren digital marknadsförare med bred kompetens och utbildning inom internationell marknadsföring. Har ett tränat öga för att upptäcka nya potentiella lönsamhetsfaktorer och en stor kunskapsbank inom konverteringsoptimering. En sann lagspelare som med värme och ett outtröttligt driv skapar struktur och levererar effektiva lösningar.

Karolina DRÓŻDŻ

Digitial Marketing Specialist and Senior Client Manager
Analytiker med bred operativ kunskap och en stark känsla för varumärkesstrategier. Har ett vaket öga för förbättringspotentialer och är van vid att ta fram strategier som ger blivande kunder precis vad de vill ha genom hela köpprocessen. Extremt målmedveten och ger sig inte förrän önskat resultat har uppnåtts. Greppar snabbt nya saker och är Genuins USA-baserade språkgeni.

Emilie Kraft

Digitial Marketing Specialist and Senior Client Manager
Senior projektledare med mångårig operativ erfarenhet som är fenomenal på att skapa relationer med förtroende och förståelse. Är en av AdWords största bundsförvanter och kan trolla fram resultat du inte visste var möjliga genom noggrann analys och kreativa lösningar. Glömmer bort tid och rum när hon tar sig an en uppgift och kan sitta i timtals i ett magiskt flow.

Alexander Essafi

Digitial Marketing Specialist and Senior Client Manager
Akademiskt energiknippe som går över berg och genom dalar för att leverera bästa möjliga resultat och ser förbättringspotentialer överallt. Dansar framför skärmen när han är i flow (vilket är nästan jämt) och har alltid ett gott ord att dela med sig av till sin omgivning. Pratar flytande svenska, engelska, franska, arabiska och en del spanska.

Frida Johansson

Digitial Marketing Specialist
Äventyrslysten doer som drivs av att se riktiga resultat och som inte ger sig förrän de syns. Har en bakgrund inom digitala medier och kandidatexamen inom internationell marknadsföring och ekonomi. Positiv lagspelare som alltid bjuder på skratt och livar upp vilket gråmulet kontor som helst, och som stortrivs i den snabbt föränderliga värld som digital marknadsföring erbjuder.

Rebecka Järbur

Digitial Marketing Specialist
Datanörd deluxe som går igång på högvarv av spårning och avancerade kampanjanalyser. Har en civilekonomutbildning inom marknadsföring och en Master of Science i Information management. Med ett fascinerande engagemang effektiviserar hon processer på löpande band och blir snabbt bundis med otalet människor, såväl privat som professionellt.

Julia Avelin

Digitial Marketing Specialist
Hockeyplanens – och nu även Genuins – nya stjärna med en färsk civilekonomexamen med inriktning Marketing och Management. Tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna som sätter stort värde på en stark teamkänsla och som jublar inombords av att analysera siffror och göra verklighet av innovativa lösningar.

Ida Hansén

Digitial Marketing Specialist
Serviceminded civilekonom med stark framåtanda, som drivs av synliga resultat och tydligt fokus på sina kunders behov. Besitter en makalös förmåga att greppa nya lärdomar snabbare än vinden och levererar passionerat och med stor målmedvetenhet lösningar på alla möjliga sorters problem.

Helena Nilsson

Specialist Copy & Creative
Copywriter, fotograf & designer med mångårig erfarenhet av att arbeta med text och bild inom både print och digitalt. Utgår ifrån teamets A/B-tester och har stenkoll på vad som konverterar bäst just nu. Fascineras starkt av vad som motiverar oss att göra vad vi gör – och utmanar även gamla sanningar som certifierad zen coach.

Louis Liu

Developer
Webbutvecklare med bred teknisk kompetens och många års erfarenhet av programmering. Utvecklar alla typer av lösningar som effektiviserar Genuins arbete både internt och externt, och är en hejare på att integrera olika system. Vår räddare i nöden när vi behöver avancerad spårning och webbanalys!

Magnus Helander

Founder and Sales
Positiv entreprenör med ett outröttligt engagemang för innovativa idéer och en unik förmåga att bygga värdefulla relationer och skapa win-win-situationer. Drev tidigare egen e-butik när han fick upp ögonen för lönsamhetsmaskinen Google och grundade strax därpå Genuin för tio år sedan med ett starkt fokus: att hjälpa människor skapa tillväxt i deras bolag.

Philip Krantz–Thillmark

Head of Sales and Retention
Har du träffat Philip vet du att han har en förmåga att bli omtyckt på en gång. Med sitt driv och en stor portion humor och genuint lyssnande är han den som bygger kontaktnät lika snabbt som vi andra skapar annonskampanjer. Har sedan barnsben tävlat om allt och är fortfarande på jakt efter sitt livs lyckligaste ögonblick inom affärslivet – håll utkik, det kan bli du som skapar det!

Pete Clifford

Managing Director
Trots att han såg sina föräldrars entreprenörsdröm gå i stöpet från första parkett som barn fick han entreprenörsgenen med i blodet och är fenomenal på att nosa upp potentiella affärsmöjligheter. Nämn en innovation eller förvandla dolda data till synliga, mätbara resultat så fångar du hans engagerade och odelade uppmärksamhet. Kvalitetssäkrar Genuins leverans och kan hitta på i princip vad som helst som får oss att skratta.

Fredrik Helander

Founder
Erfaren analytiker som triggas av att bryta ny mark. Besitter en fantastisk förmåga att skapa tydliga processer och ha koll på det som ingen annan vet. Är en av grundarna till Genuin och med en envishet som sällan skådats utvecklar han smarta lösningar på löpande band.

Så här jobbar vi

Vi har sett många företag som har tagit stora marknadsandelar från konkurrenter och skapat en fantastisk tillväxt. Vi har också sett företag som inte har lyckats ta vara på möjligheterna med strategiskt och operativt skicklig marknadsföring. Vi vet vilka vägar som leder till toppen och vilka som inte gör det. Vi vet vilka misstag som kostar pengar och hur du undviker dem. Tillsammans tar vi vägen till toppen. Det gör vi med en tydlig strategi och målsättning, nyfikenhet och upptäckarglädje, oändligt tålamod och en stor portion skicklighet att anpassa oss efter väder och vind.

Vill du veta hur vi kan hjälpa er? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.