Medarbetare

De bästa på marknaden

Vår erfarenhet räcker långt men den största tillgången vi har är våra engagerade medarbetare och vårt tankesätt: att göra allt för att öka din lönsamhet. Vill du ha ett givande samarbete med fokus på din affär? Låt oss hjälpa dig.

Joakim Fridlund

Teamleader sociala medier (annonsering)

Älskar kunskap i alla former. Ansvarig för Facebook-teamet och har en svårslagen passion för tester och analys. Mycket engagerad och är snabb på att ta till sig nya insikter.

joakim@genuin.nu

Robert Jurewicz

Specialist sociala medier (annonsering)

Vass statistiker som ansvarar för sociala medier-teamets A/B-tester. Innovativ problemlösare med ett säreget intresse för komplexa analyser. Tidigare arbetsgivare: Facebook.

robert@genuin.nu

Axel Brenner

Specialist sociala medier

axel@genuin.nu

Marie Hultman

Specialist sociala medier

marie@genuin.nu

Karolina DRÓŻDŻ

Teamleader sök & Tillväxtansvarig för kund

Analytiker med starka projektledaregenskaper. Har bred operativ kunskap inom flera kanaler online och känsla för varumärkesstrategier. Brinner för att skapa tillväxt och effektivisera sina kunders marknadsföring. Snabblärd och Genuins språkgeni.

karolina@genuin.nu

Emilie Kraft

HR-ansvarig & Specialist sök

Senior projektledare med mångårig operativ erfarenhet. Ansvarar även för HR-frågor och administration.

emilie@genuin.nu

Magnus Schill

Specialist sök

Civilekonom med masterexamen inom strategisk marknadsföring. Driven och analytisk med djup kännedom om arbetet inom framförallt Google AdWords. Mån om att ständigt ligga i framkant.

magnus.schill@genuin.nu

Alexander Wetterström

Tillväxtansvarig för kund

Är utbildad inom projektledning, marknadsföring och IT, och har flerårig erfarenhet av försäljning med lönsamhetsansvar. Inspireras av smarta & innovativa lösningar och älskar att använda dessa för att skapa lönsamhet och utveckla företag. Har en outtröttlig vilja att nå än bättre resultat och en tro att det alltid går att förbättra någon liten detalj.

alexander@genuin.nu

Helena Nilsson

Specialist Copy & Creative

Copywriter, fotograf & designer med mångårig erfarenhet av att arbeta med text och bild i flera olika kanaler. Brinner för att göra skillnad för företag och människorna bakom dem. Arbetar dagligen med A/B-tester och har stenkoll på vad som verkligen fungerar.

helena@genuin.nu

Tom Stålenhag

Teamleader CRO & Tillväxtansvarig för kund

Brinner för att skapa maximal lönsamhet och försäljning för sina kunder. Stor fallenhet för att grotta ned sig i och analysera data som banar väg för nya intressanta möjligheter och strategier.

tom@genuin.nu

Henrik Gustafsson

Specialist CRO och sociala medier

Drivs av att se hur såväl små som stora insatser i konverteringsarbetet skapar lönsamhet för företag. Glad och positiv med utbildning inom internationell marknadsföring och med ett outtröttligt driv att skapa struktur och ta fram effektiva lösningar.

henrik@genuin.nu

Humayun Afridi

Specialist dataintegration och visualisering

En verklig Big Data-entusiast med flera års erfarenhet av programmering. Fascineras av att integrera olika kanaler och arbeta fram en historia från all data. Detta oslagbara beslutsunderlag hjälper företag att fatta viktiga affärsbeslut och är också källan till ”Humlans” starka motivation.

humayun@genuin.nu

John Bagge

Teamleader för tillväxtansvariga & Produktansvarig

Har bred internationell erfarenhet inom projektledning, online marketing och affärsutveckling. Kombinerar sina starka strategiska och operativa färdigheter med förståelse för exceptionell kundservice. Baserad i Köpenhamn.

john@genuin.nu

Fredrik Helander

Tillväxt- och lönsamhetsstrateg

Delar sina kollegors stora intresse för försäljningsdriven marknadsföring. Triggas av nya utmaningar och att bryta ny mark. Känslan av att se en lösning på ett problem och att ta sig framåt är oslagbar!

fredrik@genuin.nu

Magnus Helander

Tillväxt- och lönsamhetsstrateg

Brinner för smart och lönsam marknadsföring. Drev tidigare egen e-butik när han fick upp ögonen för lönsamhetsmaskinen Google. Grundade Genuin med ett enda fokus: att hjälpa andra människor genom att skapa tillväxt i deras bolag.

magnus@genuin.nu

Louis Liu

Chefsutvecklare

Har bred teknisk kompetens och tolv års erfarenhet av utveckling/programmering. Utvecklar alla typer av lösningar som effektiviserar Genuins arbete både internt och externt. Är även ansvarig för webbanalyslösningar och webbutveckling.

louis@genuin.nu

”Som kund kan du räkna med stor lyhördhet från Genuins medarbetare. Samtidigt står Genuin för en integritet där du kan vara trygg i att alltid få höra en ärlig åsikt från en pålitlig samarbetspartner.”

Fredrik Helander, tillväxt- och lönsamhetsstrateg

Överträffa dina försäljningsmål

Få kostnadsfri rådgivning av Genuin redan i dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *